LAJM I FUNDIT/ Astrit Patozi zyrtarisht me Parti, regjistrohet në Gjykatë ‘Bindja Demokratike’

23 Prill, 2019 11:38

TIRANE-Bindja Demokratike dorëzon në gjykatë kërkesën për regjistrim.

Kryetar i Partisë është Astrit Patozi dhe Partia do të marrë pjesë në zgjedhje.