Arti ne zi.

U nda nga jeta Mustafa Arapi, Studiuesi i Artit Mesjetar, Restauratori i kualifikuar, Piktori i Peisazhit dhe mjeshterise se Ngjyrave, Petagogu.

Njeriu i Mire Mustafa Arapi. Lajmin e njoftoi e Bija.

Mustafa Arapi