Aksionin kundër KÇK-se

Nga: mapo.al

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka thumbur sot kryeministrin, lidhur me aksionin e tij kundër KÇK, (kap ca të kapësh). Rama po e bazon retorikën e fundit mbi këtë shpallje të re, armiku i gjetur sipas tij, ku bazon gjithnjë propagandën.

Por shumë kritikë mendojnë se KÇK më e madhe në vend është qeveria. Këtë nxjerr dhe Kapexhiu me punimin më të fundit që po bëhet viral në rrjet.