Vendndodhja e zyrave të aplikimit dhe orari i punës

Zyrat e aplikimit për dokumenta identiteti  (letërnjoftim dhe pasaporte biometrike) janë pranë Zyrave  të  Gjendjes Civile, në njësitë e qeverisjes vendore

Orari punës është:  08 -16.30 (nga e hëna ne të premte)Artikujt e fundit


Reklama

Reklama