Tarifa e Dokumentave te Identitetit

Tarifa e Dokumentave te Identitetit

 Leternjoftimi kushton 1 200 leke (Vlera e kuponit perkates)
Pasaporta biometrike kushton 6 000 leke (Vlera e kuponit)

Vendndodhja e zyrave te shperndarjes se pasaportave biometrike dhe orari i punes

Zyrat e shperndarjes se pasaportave biometrike ndodhet ne  drejtorite/komisariatet e policise
 
Orari punes eshte:  08 -16.30 (nga e hena ne te premte)


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama