Sallatë frutash me salcë kosi dhe mjaltë

Masat: Sipas personave dhe sipas dëshirës. Mund të përdoren edhe kivi, mollë, mandarina, banane dhe lloje të tjera frutash.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama