Olta DAKU

Aktore

1997-2001 diplomohet ne Akademine e Arteve, Fakulteti I Artit Skenik, per Aktrim. Numeron rreth 20 role ne Teater dhe nder me te spikaturit jane :
2000 – “Junis – Tramvaj me emrin Deshire”
2001 – “ Popova Ariu”
2001 – “Martesa”
2002 – “Monologjet e vagines”
2002 – “Antonia cifti i shqyer”
2003 – “Dashuri ne furgon”
2003 – “Karnavalet”
2004 – “Kapitulli i dyte”
2005 – “Macja mbi catine e nxehur”
2007  - “Franku i V”
2008  - “Allegreto Albania”
2009 – “Te gjithe me huqe”
Ne kinematografi ne rolin e Eves te “Nata pa hene” dhe kryetaren e lagjes ne filmin “Mao ce dun”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama