Levizja pa viza drejt hapesires Schengen mberriti edhe per qytetaret e Republikes se Shqiperise

Levizja pa viza drejt hapesires Schengen mberriti edhe per qytetaret e Republikes se Shqiperise
Duke filluar nga data 16/12/2010, qytetarët e Republikës së Shqipërisë nuk do të kenë nevojë për vizë për të udhëtuar në 25 prej shteteve anëtare të Bashkimit Evropian si dhe në 3 shtete të tjera jo-anëtare të BE-së, pjesë të zonës Shengen. Qytetarët e Republikës së Shqipërisë që kanë një pasaportë të vlefshme biometrike, mund të udhëtojnë pa vizë në këto shtete për periudha afatshkurtra deri në 90 ditë çdo gjashtë muaj (180 ditë), për qëllime biznesi, për studime apo për turizëm.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama