Kasatë me manaferra

Përgatitja. Në një tenxhere vendosni ujin me sheqerin, ngroheni dhe lëreni të shkrijë, hidheni në një tas dhe lëreni të ftohet. Pastroni e lani manaferrat shtypini në makinën e posacme duke mbledhur lëngun në enë, shtoni lëngun e limonit të filtruar në kullesë dhe shërbetin e përgatitur në fillim. Hidheni masën nëpër forma për kasata dhe vendoseni në frigorifer.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama