Fileto merluci te mbushur

Fileto merluci te mbushur
Perberesit per 4 persona:

1 kg Fileto merluci
Koper kripe pipier, peperoncino
Vere e bardhe 1 gote
Uthull balsamike, vaj ulliri

Fileton e merlucit e shtrojme ne nje tave. E sperkasim me krip, piper, koper, peperoncino, vaj ulliri, nje spruco vere te bardh dhe nje spruco uthull balsamike. E fusim ne taven e nxehurm e perpara per 15-20 minuta. Filetot i shtrojme me fantazi...


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama