Gëzim Mekuli

Gëzim Mekuli

Gëzim Mekuli lindi në Pejë. Studioi në Universitetin e Prishtinës gjuhën dhe letërsinë angleze. Në Mainz të Gjermanisë studioj shkencat politike. Në Norvegji (Oslo) studioj shkencat e Filmit, Mediave dhe Komunikimit. Magjistroj në shkencat e Mediave (Në drejtimin e Retorikës) në Universitetin e Bergenit, (Norvegji). Është kritik i mediave dhe është i gjallë në debatet publike; në rrethin intelektual rrespektohet si kritik i paanshëm i mediave shqipe në Ballkan.

 • - Gazetarët, kallashnikovi dhe etika  (3 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Mediat, Fëmiu dhe Etika  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Mediat dhe Politika  (8 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Fëmijët dhe lajmet televizive  (10 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Propaganda e fotografive  (1 vit mĂ« parĂ«)
 • - Mediet, Retorika dhe "Armiku"  (3 vite mĂ« parĂ«)
 • - Mediat, çobanët dhe politikanët  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Lajmi po kontrollohet  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - RETORIKA, KJO ARMË E FUQISHME  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - МИЛИЦИA  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Lajmi televiziv, dhuna dhe fëmijët  (6 vite mĂ« parĂ«)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema të nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi