Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - PĂ«llumba & kumrie  (6 ditĂ« mĂ« parĂ«)
 • - Palladium  (2 javĂ« mĂ« parĂ«)
 • - Ballakumja dhe ballanikja  (1 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Po sikur…  (3 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Legenët  (3 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Fishekzjarrët e trishtimit  (1 vit mĂ« parĂ«)
 • - Gëzuar Rripin e Ri!  (4 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Migrantët  (4 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Mandela për Shqipërinë  (5 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Miu dhe Ariu  (5 muaj mĂ« parĂ«)
 • - 8 me 2  (5 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Jepi gaz, zoti K!  (6 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Gaz dhe hare  (6 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Kryekuzhinieri  (6 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Këta & Ata  (6 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Kultura e masave?  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Të zinjtë qentë e zinj  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Semafor 2013  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Nderi dhe nderet  (8 muaj mĂ« parĂ«)
 • - E drejta e dosave  (8 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Presim… Ç’presim?  (8 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Bidonët  (8 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Higjiena  (9 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Zanat i vjetër, diplomë e re  (9 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Shtriganët e Salepit  (9 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Homo militantus  (10 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Fair play  (10 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Ngacmim  (11 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Votalypësit  (11 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Meteorologji e politikës  (11 muaj mĂ« parĂ«)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema të nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi