Blendi Kajsiu

Blendi Kajsiu

 • - Na duhet nje referendum!  (1 vit mĂ« parĂ«)
 • - Krisja e një paradigme  (2 vite mĂ« parĂ«)
 • - KQZ-ja si rrezik publik  (3 vite mĂ« parĂ«)
 • - Një akt i vërtetë presidencial  (3 vite mĂ« parĂ«)
 • - Një referendum për plehrat!  (3 vite mĂ« parĂ«)
 • - Kriza e klientokracisë shqiptare  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Shteti prej letre  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Loja e rrezikshme me fenë  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Në gjithë botën…  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Kostot e integrimit  (4 vite mĂ« parĂ«)
 • - Beteja e humbur e Presidencës  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Protagonizmi mediatik i politikës  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Përse përfunduam tek krokodili  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Nuk eshte problemi tek autoritarizmi  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Mbi homofobinë Shqiptare  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Përse akuzohet Albin Kurti  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Emergjenca e radhës  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • - Kriza jonë  (5 vite mĂ« parĂ«)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema të nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi