“Veprimtaria e At Shtjefën Gjeçov Kryeziut në dritën e letërkëmbimit”. Ne kuadrin e 90-vjetorit te vrasjes nga shovinistet serbe.-

“Veprimtaria e At Shtjefën Gjeçov Kryeziut në dritën e letërkëmbimit”. Ne kuadrin e 90-vjetorit te vrasjes nga shovinistet serbe.- Nga: JAHO BRAHAJ. Trashëgimia që na la Shtjefën Gjegjov Kryeziu është e pasur dhe shumëplanëshe; studime shkencore e krijimtari letrare. Letërkëmbimi falë përkujdesjes të vetë Gjeçovit pjesërisht është ruajtur, një pjesë humbi e u seleksionua në […]

Kurt Farka on September 16, 2019

Mira Kuçuku/ Rezistencë me art në hollin e teatrit. –

Mira Kuçuku/ Rezistencë me art në hollin e teatrit. 12.09.19 Nga: Gazeta Shqiptare Në mbyllje të ekspozitës së skulptores Mira Kuçuku, organizuar në kuadër të Festivalit për Mbrojtjen e Teatrit. Mbeta e mrekulluar nga teknika e bukur e punimeve të saj dhe uroj të shoh edhe më shumë, pse jo në një vizitë në studion […]

Kurt Farka on September 16, 2019

Nga VLORA (foto Arkiv)- Jo vetem HUMOR. -Shihni si reagon Gjiknuri kur Rama iu premton vlonjatëve: aeroport, stadium, tunel, traget dhe By Pass. –

Nga VLORA (foto Arkiv)- Jo vetem HUMOR. -Shihni si reagon Gjiknuri kur Rama iu premton vlonjatëve: aeroport, stadium, tunel, traget dhe By Pass. – 20 nentor 2018 Jo vetem HUMOR. -Shihni si reagon Gjiknuri kur Rama iu premton vlonjatëve: aeroport, stadium, tunel, traget dhe By Pass. – Premtime Lum, mungon vetem Luga e flornjte. Kryeministri […]

Kurt Farka on September 16, 2019

Meta ‘ulet’ në bankat e shkollës: Arsimi, shpresa për të kapërcyer sfidat. –

Meta ‘ulet’ në bankat e shkollës: Arsimi, shpresa për të kapërcyer sfidat. – 16/09/2019 Presidenti i Republikës, Ilir Meta në mënyrë simbolike është ulur në bankat e shkollës, duke uruar të gjithë nxënësit për vitin e ri shkollor. Ja mesazhi i plotë i Presidentit në ditën e nisjes e shkollës për fëmijët. Të dashur vogëlushë […]

Kurt Farka on September 16, 2019
Featured “Veprimtaria e At Shtjefën Gjeçov Kryeziut në dritën e letërkëmbimit”. Ne kuadrin e 90-vjetorit te vrasjes nga shovinistet serbe.-