Pseudovlerat që na shemtojne heronjtë duhen larguar menjëherë! – Na shemtojne duhen larguar menjëherë!

Pseudovlerat që na shemtojne heronjtë duhen larguar menjëherë! – Na shemtojne duhen larguar menjëherë! Nga Izet Duraku Nga ditari i një viti më parë Dy shtatore i shtohen Prizrenit. Kam lexuar reagimin negativ nga shumë miq të mi që kanë vërejtje për konceptimin dhe realizimin artistik të këtyre veprave që nuk arrijnë të ngrihen në […]

Kurt Farka on November 29, 2021

Zbulohen dokumentet/ Enver Hoxha: – Dita e Çlirimit është 28 nëntori! Mbledhja që ndryshoi datën dhe pse u zgjodh 29-ta

Zbulohen dokumentet/ Enver Hoxha: – Dita e Çlirimit është 28 nëntori! Mbledhja që ndryshoi datën dhe pse u zgjodh 29-ta 28 Nentor 2021 Nga: Prof. Dr.. Valentina Duka. Ka ikur në 28 apo 29 nëntor gjermani i fundit? Edhe pas 30 vjetësh ndërrim sistemesh, shqiptarët ende nuk kanë rënë në një mendje për datën e […]

Kurt Farka on November 29, 2021

Shpallja e Pavarësisë Kombetare, si u ngritë flamuri Kombetare në Shqipërinë etnike.

Shpallja e Pavarësisë Kombetare, si u ngritë flamuri Kombetare në Shqipërinë etnike. Nga: Jaho Brahaj Pavarësia nisi të shpallej nga Gjakova, në Plavë e Guci; nga Peja në  Ohër dhe Strugë; nga Tetova në Prizren, Mitrovicë e Çamëri, si dhe në kolonitë shqiptare. Trevat që u shpallën të pavarura u përfaqësuan me delegatë në Vlorë […]

Kurt Farka on November 28, 2021

Zbulim Arkeologjik- Ngjarje e Vitit ne Kosove.

Zbulim Arkeologjik- Ngjarje e Vitit ne Kosove. Qe sot Arkeologjia e Kosoves pasurohet me artefakte arkeologjike me vlere te jashtezakonshme. Objektet jane qjetur nga qytetari Haxhi Krasniqi ne fshatin Zhillovode te Vuhtrrise 26 Nentor 2021 Shenim nga Jaho Brahaj Nga veshtrimi i pare ne emisionin (video) qe jep RTK3 Kosove, artefaktet jane te periudhes se […]

Kurt Farka on November 26, 2021
Featured Pseudovlerat që na shemtojne heronjtë duhen larguar menjëherë! – Na shemtojne duhen larguar menjëherë!