Unike në botë,  – Jo vetëm jemi pa Gjykatë të Lartë, por na duhen 17 vjet për të pritur një çështje, sikur të krijohej nesër.

21:23, 24/09/2019

Grupet parlamentare CDU/CSU dhe SPD miratuan sot dokumentin i cili i shton edhe dy kushte të reja Shqipërisë për çeljen e negociatave me BE-në.

Dy kushtet e vendosura nga Bundestagu para se të fillojë konferenca e parë e anëtarësimit, e cila pritet të jetë nga pranvera e vitit te ardhshëm janë funksionimi i Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatës së Lartë dhe miratimi i reformës zgjedhore.

Po sikur të krijohej sot Gjykata e Lartë, sa kohë ju duhet të prisni per shqyrtimin e një çështje?

Përgjigjen e jep ‘Halimi Law Firm and Tax’ përmes një videoje, ku shpjegon me detaje afatet kohore.