“Thirrem nga Rama dhe jo nga Basha”.  Sali Berisha shkon Prokurori pas 30 vitesh: – Ja çfarë do të dëshmoj atje. Sapo të dal nga dera do…

13 JANAR 2022

Ish-kryeministri Sali Berisha është nisur drejt prokurorisë, ku do dëshmojë për dhunën në protestën e 8 janarit.

“Çfarë do të dëshmoj unë në prokurori, do të dëshmoj bashkëpunimin në shkallën më të lartë të krimit me narkoshtetin shqiptar, që doli qartë si drita e diellit në datën 8 Janar.

Për më shumë ju ftoj, që sapo të dal nga dera e prokurorisë do tiu njoftoj edhe juve.

Basha është një vegël e qeverisë, aty jam thirrur nga Basha unë, jo nga Rama”, u shpreh Berisha.

Gazeta Sot