Të jetosh mes rrufeve…

E quajnë “stuhia e pafundme e Katatumbos”, ose “bota e rrufeve”. Këtu rrufetë janë aq të zakonshme sa i kanë vendosur edhe në flamurin e shtetit Zulia në Venezuelë.

Mund të shohësh edhe 200 shkreptima në minutë dhe madje edhe natën mund të lëxosh pa problem  pa drita.

Fotot e publikuara në  New York Times janë realizuar nga fotografi gjerman  Jonas Pointek i cili na ka dhuruar disa imazhe fantastike.

Nasa e ka shpallur këtë zonë “kryeqytetin” botëror të rrufeve.