Spartak  Ngjela: – Do ketë zgjedhje të parakohshme pas arrestimeve të politikanëve. –

Avokati i njohur Spartak Ngjela shprehet se do të ketë zgjedhje të parakohshme por kjo do të ndodhë pasi SPAK të nisë paditë penale ndaj politikanëve të korruptuar.

Ngjela tha në emisionin “Open” se ky është modeli që është aplikuar në Hong Kong para se ta merrte Kina dhe është zbatuar në Kroaci. Sipas Ngjelës këta janë trembur nga reforma nga drejtësi.

v.l/ Dita