Ligji i Mediave qe kerkon e po voton parlamenti yne eshte kerkese e Edi Rames qe shqiptaret ti fuse ne barkun e peshkut.  Kerkon qe shqiptaret te jene, pa goje, pa veshe, vetem me sy qe te shikojne ERT-vene me brekushet e Edit, dhe jo Korrupsionin, mbrapshtite dhe PPP-tw e parave qe pervetesohen. Te pakten edhe Enveri e lejonte revisten Hosteni, Ky asgja. Vetem te “Verteten” e grabitjes dhe shkaterrimit te Vendit dhe Kombit.

Jaho Brahaj, vizatim “Shqiptari ne barkun e peshkut” sipas Edvin Rames.

Ilustrimi: “Shqiptari ne barkun e peshkut” sipas Edvin Rames. Vizatim nga Jaho Brahaj.