Qytetaret e Tiranes solidarizohen me Studentet.

Bizneset tek Rruga e Durrësit solidarizohen me studentët, ulin qepenat në shenjë revolte

 

Studentet nuk ndalen edhe pas tërheqjes së Qeverisë dhe shfuqizimit të VKM-së për tarifen e provimeve të bartura. 

 

Ora 12:14/ Bizneset tek Rruga e Durrësit solidarizohen me studentët dhe ulin qepenat për të përkrahur kërkesat e tyre.