“Korrupsioni në FBI dhe Ukrainë”. – Media amerikane jehonë SKANDALIT ‘McGonigal’: – Kina ndikoi në mënyrë korruptive te Rama

29 Mars 2023 Rikthehet sërish në skenë skandali ‘McGonigal’. Revista amerikane ‘American Thinker‘ ka bërë një shkrim për korrupsionin në FBI (duke përfshirë Shqipërinë dhe McGonigal) dhe në Ukrainë, duke përmendur më konkretisht djalin e Joe Biden, Hunter Biden, i cili sipas tyre ka ‘dorë’ në dy çështjet. Sipas tyre, një pikë kyçe në çështjen […]

Kurt Farka on March 29, 2023

A është 2023 një kohë e mirë për të investuar në pasuri të paluajtshme?!

26 Mars 2023 Investimi në pasuri të paluajtshme mund të jetë një metodë e shkëlqyer për të ndërtuar shumë pasuri pikërisht tani në vitin 2023. Mendoni për pasuritë e paluajtshme si një investim afatgjatë pasi tregu i banesave është aktualisht jashtë kontrollit. Jo vetëm që çmimet e pronave po rriten në të gjithë bordin, por […]

Kurt Farka on March 26, 2023

Botimet shqip në shek. XVI me alfabet latin, Yll Rugova: – Rasti i Budit, gdhendja e germave shqip një vit para vdekjes, mbikëqyri vet procesin! – E përbashkëta me Buzukun

Nga Anila Dedaj  Në një kohë që shumica e botimeve në shqip të shekullit XVI dhe XVII janë në alfabetin latin, studiuesi i tipografisë Yll Rugova shpjegon gdhendjen e germave shqip të dy librave të Pjetër Budit në 1621 në Itali. Këto janë shënimet mbi pagesat e 1000 kopjeve të shtypura të dy botimeve të […]

Kurt Farka on March 26, 2023
Featured “Korrupsioni në FBI dhe Ukrainë”. – Media amerikane jehonë SKANDALIT ‘McGonigal’: – Kina ndikoi në mënyrë korruptive te Rama