Rron or rron e nuk vdes Shqiptarija-thoshte dikur Noli.

Po e shkruaj kete per gjithe pesimistet (nder ta edhe une) te kemi besim tek brezi i ri. Rinia po mbron dinjitetin tone njerzor dhe kombetar, me dijeni dhe guxim.

Falemindert Ambrozia Meta.

Kemi Shprese.

Shikojme shpresen e nje brezi tek Ju.

Ambrozio Meta

Nderime..