Afresk me ndikime perendimore ne nje kishe te Dropullit.

Kendi i Fotografise: Afresk me ndikime perendimore ne nje kishe te Dropullit.

10 Gusht 2022.

Trashegimi: Ndoshta kujtese per nje botim studimor dhe popullarizues te piktures murale te kishave tona.
– Skene me teme fetare nga afreskat e kishave tona.
Marrdheniet e “personazheve” te tabllose te kujtojne veprat e artit te Rilindjes Europiane.
Afresku ruhet ne nje kishe te Dhovjanit, Dropull.
V.o. Shenimi grafik demtues mbi vepren nuk ka lidhje me autorsine.
Foto Jaho Brahaj.