Kamcjapi i fshatit Vrella ne Istog, Kosovë.

Pasi ra shi rëndë, nga malet e fshatit Vrella e Istogut, në Kosovë, shiu e solli me të një shabllon të bërë prej guri, rreth 90 cm në lartësi dhe 50 cm në gjerësi, por ne po e lëmë atë deri tek ekspertët, dhe arkeologet për të vlerësuar moshën e saj “.

Kamcjapi

Eshte Silvani, Kamcjapi ose ne gjuhen popullore; Thoproqi.

Huazuar nga FB: Burhan Pagarusha.