Elbasani Mbrriti.-Studentët e Elbasanit mbërrijnë në Tiranë, ja marshimi

7 Dhjetor, 2018 12:23

Qindra studentë nga Elbasani kanë mbërritur në Tiranë për të ju bashkuar protestës madhështore që po zhvillohet tek Ministria e Arsimit.

Ata kanë nisur marshimin për t’u bashkuar protestës qendrore.

Studentët e Elbasanit janë nisur me mjete të rastit dhe tani po marshojnë rrugët e Tiranës.