Dashuri ne natyre. Parku i Divjakes

“Dashuri në natyrë”, mrekulli në parkun e Divjakës (Foto).-

Foto të mrekullueshme nga Parku i Divjakës, ku shihet “dashuria” edhe në natyrë.

Dashuri ne natyre. Parku i Divjakes

Eshte thirrje për më shumë dashuri për natyrën dhe këto krijesa të mrekullueshme.

Dashuri ne natyre. Parku i Divjakes

Nga Gazeta Shqip.