Featured Koço Qëndro feston 97 vjetorin, aktori më i vjetër në Shqipëri

Kultura

Toni Milaqi – Piktor

Toni Milaqi lindi më 29 maji  të vitit1974 në Tirane, Shqiperi ,është artist vizual (piktor). Jeton dhe punon prej vitesh në Athine, Greqi. Ekspozita personale. Tetor 2016 “Mbi dhunën dhe...

/ January 12, 2018