Featured Qytetaret  dhurojne Objekte ne Qendren Kombëtare te Muzeumeve, Berat. –

Histori

Monedhe Argjendi e Balshajve. –

Monedhe Argjendi  e Balshajve. Gjetje e rastësishme, dhe dorëzuar në muze. Faqe: burre, me qendrim frontal, aureole ne koke. Materiali argjend me permasa : diametri: 1.9 cm. Perrreth ka shkrimin:...

/ March 8, 2018