Featured Moikom Zeqo: – Kultura si mrekulli e intelektit, e nënvlerësuar nga politika. Interviste, 2017. –

Histori

TRADITA FISNIKE E FAMILJEVE HASJANE

Në kujtim të 325-vjetorit të vdekjes së hasjanit Pjetër Bogdanit Shkrim nga Nikollë Kërhanaj Tradita e shkrimit dhe e shkollës në gjuhë shqipe, as në Has nuk kanë pushuar së...

/ January 15, 2018