Featured “Macron, ‘armiku i jashtëm’ i Edi Ramës!”

Histori

Mic Sokoli (Hero i Popullit). –

Mic Sokoli lindi në vitin 1839 në Fang të Bujanit, të Rrethit Tropojë dhe rridhte nga një familje patriotësh. Udhëhoqi njësi të mëdha ushtarake luftarake në shumë beteja. U shqua...

/ March 7, 2018