Featured Mjekët lëshojnë alarmin. – “Kërcënim urgjent”, kërpudhat e zeza super ngjitëse një kërcënim urgjent, kanë një shkallë vdekshmërie 60%

Blogu i Udhëtarit

Ish-minsitri: Kokaina e kapur në Maminas ndodhet ende në…-… E dyta; të bësh laboratorë për përpunimin e lëndës së parë, nuk bëhen pa dijeni të kryeministrit. Këto ngjarje tentohen të shtyhen dhe të krijojnë tensione”, tha Manjani.

Ish-minsitri: Kokaina e kapur në Maminas ndodhet ende në…-… E dyta; të bësh laboratorë për përpunimin e lëndës së parë, nuk bëhen pa dijeni të kryeministrit. Këto ngjarje tentohen të...

/ November 26, 2018