Featured Një tjetër luftë në horizont? Tensionet janë duke u ndezur mes Bullgarisë dhe Maqedonisë, ja çfarë pritet të ndodhë

Blogu i Udhëtarit

Koleksioni i famshëm i artit i familjes Durazzo Luan Rama Familja “Durazzo” e një emigranti shqiptar që la Durrësin ne vitin 1389 dhe u nis drejt aventurës, e cila nxorri...

/ June 13, 2018