Featured Qytetaret  dhurojne Objekte ne Qendren Kombëtare te Muzeumeve, Berat. –

Arte

Ilir Shaqiri ne nje interviste

Nje interviste e Ilir Shaqirit. Ilir Shaqiri është një ndër këngëtarët më të njohur në Kosovë dhe në Shqipëri. Për 26 vite me rradhë, zëri i tij ka kumbuar fuqishëm...

/ January 13, 2018

Libri-Album “51 piktorë shqiptarë”

Libri-Album “51 piktorë shqiptarë”  është një përmbledhje veprash dhe faktesh, është një botim shumë serioz dhe i kushtueshëm. Botimi ka formën e një historie arti dhe studiuesja Suzana Varvarica Kuka...

/ January 13, 2018

Toni Milaqi – Piktor

Toni Milaqi lindi më 29 maji  të vitit1974 në Tirane, Shqiperi ,është artist vizual (piktor). Jeton dhe punon prej vitesh në Athine, Greqi. Ekspozita personale. Tetor 2016 “Mbi dhunën dhe...

/ January 12, 2018

Gjergj (George) Pali – Piktor

Gjergj (George) Pali është Artist pamor bashkëkohor shqiptar i lindur në Shkoder, 1957 dhe aktualisht me banim në Stamford, Connecticut në Shtete e Bashkuara te Amerikes. Diplmuar në Universiteti i Arteve,...

/ January 12, 2018

Nga blloku i piktorit: Kruja 1968.

Vizatimet jane realizuar ne vitin 1968 , vit perkujtimor i Gjergj Kastrioti Skenderbeu. Vizatimet paraqesim Monumente brenda Keshtjelles se Krujes.   Fadil Taga                                                                        

/ January 11, 2018