Featured Xhubleta e Ngushte, pasuri e identitetit tonë kulturor, e harruar dhe e rrezikuar.…

Arte

Franc ASHIKU- Piktor. –

Franc ASHIKU- Piktor. Huazuar nga GALERI ZETA’ NJE TITULL PER NJE KRIJIMTARI Franc Ashiku (1925-1998) ka qenë një nga ata pak artistë në vendin tonë që kanë krijuar në fushën...

/ June 3, 2018

Rapsodi lahutar Mark Jaku Nga: Jaho Brahaj Mark Jaku jetoi për 76 vjet ne Mertur Puke duke kontribuar ne gëzime me këngën dhe melodite muzikore. Është i njohur si lahutar...

/ June 2, 2018