Besa Shahini

Besa: – “Më falni do rikthehem në Kosovë.

Ministria e arsimit Besa Shahini pasi erdhi në Shqipëri si mikesh e Ramës, fitojë shtetësinë shqiptare i mbushi valixhet me miliona euro e tani thotë: “Më falni do rikthehem në Kosovë”. Çfarë ironie… Më tej me miliona eurot e shqiptarëve Besa Shahini mund të hapi një fabrike dhe pse jo një parti politike në Prishtinë. Formulën ja mësojë Edi Rama: Premto, mos realizo, vidh e ik se askush s’të thotë gjë”. Por votuesit shqiptarët në Kosovë dallojnë nga votuesit në Shqipëri, ata stë japin mundësi të dytë nëse s’punon në rregull, të nxjerrin jashtë lojës së politikës.

Besa Shahini

Nga Arben Llalla. Huazuar nga FB.