Featured Përkujtohet Koto Hoxhi, rilindas dhe një nga themeluesit e teatrit shqiptar

Author: Kurt Farka

Germime Klandestine. –

Fatkeqsisht vazhdojnë gërmimet “pirateske” në sitet arkeologjike të qytetit tonë, kesaj here e paska rradhën “Kalaja e Qytezës” ose “fortifikimi antik mbi Hysaj”, Shkoder. sSendet në foto janë gjetur në...

/ March 20, 2018