Datëlindje 2 mars 1977.

2001 Diplomuar ne Akademine e Arteve, Fakulteti i Arteve Figurative, Dega “Skulpture”.
Udhëheqës diplome Prof. Hektor Dule

Eksperiensa profesionale dhe ekspozitat

2006  Pjesëmarrës në Panairin e Artit Bashkëkohor në Qendrën Ndërkombëtare të Kulturës “Pjetër Arbnori”, Tiranë.

2005 Pjesmarrës në konkursin kombetar kushtuar figures se “SKENDERBEUT”.

2005 Drejtor Ekzekutiv dhe realizues i skenes se “Maria Kraja”.

2005 Skenografine dhe realizimin e skenes së “Mis Dea” ne teatrin “Bylis”, Fier.

2005 Realizon butaforinë e skenes së “Mis Shqiperia 2005” ne Kalane e Kanines ,Vlore.

2004 Pjesmarrës në konkursin kombetar kushtuar figures se NENE TEREZËS.

2004 Realizon butaforinë e skenes se “Mis Glob” ne amfiteatrin e Durrësit

2004 Realizon butaforinë e skenes se “Mis Shqiperia 2004” ne kalanë e Beratit.

 

2004 Realizon butaforinë e skenes se “Maria Kraja” ne sallen e AAB.

2003 Realizon butaforinë skenes së “Mis Shqiperia 2003” ne Kalane e Lekurësit, Sarandë.

2003 Realizon butaforinë e skenes se “Maria Kraja” ne TKOB.

2003 Pjesmarrës në konkursin “ONUFRI “Galerinë Kombëtare të Arteve Punim në dru.
2003 Ekspozitë kolektive “Blic” ne QNK-Tiranë.
       

Ekspozitë e A. Pepes ne Muzeun Historik Kombetar, Tirane

2003 Ekspozitë personale ne M.H.K “TENDENCË.

2002 Ekspozitë personale në galerinë e Fondacionit “Velia”. Tematikë e gjerë në materiale dru, metal, mermer, alabastër, allçi, qeramikë dhe vizatim 33 punime.

 
2001 Ekpozitë Personale “Plus” në Galerinë e Akademisë së Arteve Punime në dru, metal, mermer, alabastër, allçi, si dhe vizatime të ndryshme.

2001 “Lufta për jetë” 1 dhjetori dita kundër AIDS, në galerinë e Akademisë së Arteve.

2001 “Start” ekpozitë e organizuar nga “SOROS” me dy punë (dru dhe gur). Në Galerinë e Akademisë së Arteve.

2000 Ekspozitë e organizuar nga Kisha Ortodokse në Galerinë e Akademisë së Arteve-Tiranë.