Rama ‘shet’ Gjylametin/ Sulmoi ‘Bild’ pa lejen time. –

16 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama ka shitur në mënyrë të turpshme sonte në Opinion deputeten Blerina Gjylameti që pasi e nxorri të sulmonte gazetën gjermane ‘Bild’, doli dhe tha që ajo kishte dalë aty pa lejen e tij.

“Nuk ka dalë fare me dijeninë timë. Nuk ka urdhra partie për të dalë në media”, tha Rama, duke treguar edhe njëherë se kur vjen puna për të shpëtuar veten nuk kursen as besnikët që i përdor për të sulmuar të tjerët

Gjylameti tha në një komunikim për mediat se opozita ka paguar ‘Bild’ për të nxirë imazhin e Shqipërisë.

Nga: TPZ.AL