8 Shkurt 2023

Vendi ynë po përballet me temperatura nën 0 gradë C këtë javë, ndërsa termometri ka shënuar rekord në qarkun e Shkodrës.

Gjatë mbrëmjes së kaluar rekordin e temperaturave e mban Qafa e Thorës me – 22 gradë C, ndërsa  në Vermosh, ato kanë arritur deri në -17.

Në akset Bogë – Theth dhe nga Leqet e Hotit e Deri në Vermosh, ka prani ngricash dhe këshillohet përdorimi i zinxhirëve.