7 Shkurt 2023

Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla, gjatë një komunikimi për mediat u pyet se ku ishte ish-ministri Arben Ahmetaj, pas ngjarjeve të fundit të ndodhura në vend.

Ai tha se Ahmetaj ka qenë pjesë e çdo mbledhjeje dhe seanca, duke lënë të kuptuar se është në Shqipëri.

Balla: Ametaj ka qenë në çdo seancë dhe çdo mbledhje pa asnjë mungesë kështu që këtu është.

Kujtojmë se ish ministri përmendet nga pastruesja Rozeta Dobi si personi që kishte marrëdhënie personale me të arrestuarën Alda Klosi, e cila është lënë në burg me akuzat pastrim parash, fshehje pasurie dhe deklaratë të rreme para policisë.