Shiu pranveror dëmtoi kalldrëmet  “e qëndisura” me 140 milionë lekë  nga Banka Botërore,  në Gjirokastër. –

Shiu pranveror dëmtoi kalldrëmet  “e qëndisura” me 140 milionë lekë  nga Banka Botërore,  në Gjirokastër. – Nga: ANXHELA RUÇI Kalldrëmet në Gjirokastër duket se “nuk po gjejnë rehat”, që pas shqepjes (term ky i përdorur nga deputetja Mirela Kumbaro) së tyre për t’u restauruar, por mjaftuan reshjet e shiut pranveror të ditëve të fundit dhe një […]

Kurt Farka on April 22, 2019

Lekë Tasi, ‘vizatimet e një jete’ shpalosen në Galerinë FAB. –

Lekë Tasi, ‘vizatimet e një jete’ shpalosen në Galerinë FAB. – Ekspozita është bërë sipas një përzgjedhje në kërkimin artistik tejet afatgjatë të një personi që dikur jetonte në persekutim dhe që nuk mund të shprehej lirisht përmes të folurit Nga: Dhurata Hamzai  Ekspozita vetjake me titull “Vizatime të një jete” e artistit Lekë Tasi […]

Kurt Farka on April 22, 2019
Featured Shiu pranveror dëmtoi kalldrëmet  “e qëndisura” me 140 milionë lekë  nga Banka Botërore,  në Gjirokastër. –

“Renia e Heronjeve”.

  Nga: Ferid KOLA: –  PO SHKATËRROJMË VETVETEN! – Ne i friksohemi historise tone, e fshehim, dhunojme, perbuzim dhe shpesh here edhe e neglizhojme. Mjafton te veresh historine e busteve...

/ February 22, 2018

Aktorja Liri Lushi. –

Liri Lushi është aktore shqiptare e lindur në Tiranë, Shqipëri ne 1954. Është diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura, Tiranë dega e Aktrimit. Karrierën artistike e filloi në moshën...

/ February 22, 2018