Nuk duhet harruar, por te ju shprehim MIRNJOHJE.

Sapo pushoi lekundja e pare e termetit te dites se djeshem dhe neper rruget e Tiranes u shaqen makinat e policise te cilat po verifikonin dhe ne disa raste edhe po jepnin udhezime. Ne qe jemi mesuar te ju atrubojme suksese Jakebardhve e duarpisteve, ketyre policeve te thjeshte duhet te ju shprehim mirnjohje. E  dime se edhe ato kane familje, femije te vegjel e prinder te moshuar. Por statusi i tyre i detyron te jene ne gadishmeri.

– V.O. Lajmet po tregojne se njefare Sander Lleshi ne nje mbledhej qenka frikesuar. Habiten disa dhe thone, Gjeneral burri i Botes dhe frikesohet. Po mos harroni qe eshte gjeneral qe nuk ka marre kurre pjese as ne ndonje aksion te Policise dhe as ushtarak. Por ka dhane urdher per te helmuar femije etj. etj.