1 Dhjetor 2022

Jo vetëm festat, dhjetori duket se do të sjellë edhe dhe shumë fat për të gjithë shenjat.

Jemi në një muaj të mrekullueshëm. Mbajeni mënd!” na thotë astrologia e njohur Lira Gjika në emisionin “D-Night” të Dajana Shabanit për RTV Ora.

Nëse do të vinin zhvillimet në shtator u vonuan për shkak të planeteve që ishin “çmendur”. Nëntori është një muaj shumë rregullator dhe kjo tregon që do të kemi një ecuri të mirë në Dhjetor.

Tre shenjat më të zjarrta më të bukura dhe më ekonomike për këtë muaj janë

Demi
Shigjetari
Peshqit

Por dhjetori do të jetë një muaj tepër i mirë për të gjitha shenjat e horoskopit” thotë astrologia Gjika.

Dhjetori për secilën nga tre shenjat

Demi 

Jo të gjithë demët kanë qenë të goditur por disa. Dikush ka humbur punën, dikush miqësinë, dikush është mbyllur në vetvete. Në dhjetor do të gjejnë vetveten. Do të kenë mundësi të madhe të gjejnë punë. Dikush ka pasur anën erotike të ndërlikuar. Edhe këto do të sheshoshen.  Ana ekonomike do të jetë shumë më mirë seç ka qenë, mbarojnë dhe borxhet. Punë shumë të mira, atje ku ata  e meritojnë apo e kërkojnë/

Shigjetari

Jemi në periudhën e Shigjetarit. Ka hapur krahët e fluturon. Duke nisur që nga mosha e adoleshencës deri tek mosha ime janë shumë të lumtur. Do të kenë hapësira të reja. Miq të rinj, udhëtime. Do të jetë njëperiudhë shumë e vrullshme e karakterit të Shigjetarit. Kjo e mbush Shigjetarin plot entuziazëm dhe bën gati për të gjithë vitin. Shigjetarët përgatituti për surpriza. Personat që kanë lindur në dhjetor të Shigjetarit do të kenë surpriza të mira ekonomike. Të gjithë kujtojnë se fati është paraja. Nuk është paraja është qetësia shpirtërore. Më pas të tjerat vijnë vetë

Peshqit

Peshqit mund të kenë dhe familjarë të rinj në familje dhe do ti gëzojë. Do të kenë ecuri të mirë si në punë dhe dashuri. Personat që kanë procese gjyqësore të jenë të kujdesshëm të bëjnë të pamundurën të shtyjnë gjyqin pasi dhjetori nuk është periudha e tyre.

Nga OraNews