Featured Frederik Stamati, restauruesi që ndriçon thesaret 2300-vjeçare të Durrësit. –

Politika

Donald Trump zgjidhet President!

Fushata e tejzgjatur dhe e lodhëshme për president të Shteteve të Bashkuara, më në fund u mbyll të martën me zgjedhjen e kandidatit të Partisë Republikane Donald Trump. Megjithse shumë...

/ November 11, 2016
Suzana Shkreli

Mbështetje për Suzana Shkrelin

Po afrohet 8 nëntori dita e gjykimit, dita e zgjedhjeve të përgjithshme këtu në Shtetet e Bashkuara, përfshirë zgjedhjen e presidentit të ardhëshëm të Shteteve të Bashkuara dhe anëtarëve të...

/ November 4, 2016

E Drejta Historike e Luginës për Liri!

Lugina e Preshevës, si nocion gjeografik dhe politik që përfshinë komunat Shqipëtare, ende të mbetura nën okupimin e Serbisë, kanë të drejtën historike, gjeografike, etnike-kombëtare, juridike, politike, ekonomike etj, që...

/ October 21, 2016

FETO Strukturimi në Kosovë*

Paranteze: Shkrimi me poshte nuk shpreh kendveshtrimin e portalit tone. Eshte sjelle ketu per te treguar qe beteja e brendshme politike e Turqise po imponohet dhe ne vende te tjera...

/ October 20, 2016