Featured Ironia e gazetarit: – Pas këngës për Erdogan bëni dhe një për 12 milje det që i dhamë Micotaqisit

Kultura

Koleksioni i famshëm i artit i familjes Durazzo Luan Rama Familja “Durazzo” e një emigranti shqiptar që la Durrësin ne vitin 1389 dhe u nis drejt aventurës, e cila nxorri...

/ June 13, 2018