Featured Plan i Integruar Menaxhimi për Butrintin, Moikom Zeqo: Nuk jam dakord me të

Histori

Muzeu Arkeologjik – Apoloni

Muzeut arkeologjik shënon një periudhë të artë për historikun e këtij qyteti. Nëpërmjet objekteve të ekspozuara vizitorët do të mësojnë se Apolonia antike e krijuar nga kolonët grekë rreth viteve...

/ January 31, 2018

Lisi dhe lashtësia jonë. –

Nga: Ilir Seci. – Lisi është druri më i përhapur në botë. I përket familjes “Fagaceae”, që rritet në hemisferën veriore. Në familjen “Fagaceae” përfshihen drurët dhe shkurret, lëndet (farat)...

/ January 29, 2018