Featured TRASHEGIMI: -“Mjafton të vijë në Gjirokastër e të shohë”, ish-ministri: Rama projekte vetëm në 3D

Histori

Monedhe Argjendi e Balshajve. –

Monedhe Argjendi  e Balshajve. Gjetje e rastësishme, dhe dorëzuar në muze. Faqe: burre, me qendrim frontal, aureole ne koke. Materiali argjend me permasa : diametri: 1.9 cm. Perrreth ka shkrimin:...

/ March 8, 2018

Mic Sokoli (Hero i Popullit). –

Mic Sokoli lindi në vitin 1839 në Fang të Bujanit, të Rrethit Tropojë dhe rridhte nga një familje patriotësh. Udhëhoqi njësi të mëdha ushtarake luftarake në shumë beteja. U shqua...

/ March 7, 2018