Featured Shakaja gjysma e te vertetes. 

Histori

 Revista franceze shkruante për veprën e Thimi Mitkos “Bleta shqiptare”, viti 1879: Nga Aurenc Bebja. – Revista franceze, “Revue des Deux Mondes”, ka botuar, në faqen numër 720, një shkrim...

/ February 28, 2018

“Renia e Heronjeve”.

  Nga: Ferid KOLA: –  PO SHKATËRROJMË VETVETEN! – Ne i friksohemi historise tone, e fshehim, dhunojme, perbuzim dhe shpesh here edhe e neglizhojme. Mjafton te veresh historine e busteve...

/ February 22, 2018