Featured “Ballë për ballë me regjimin”- Meta ndan foto nga protesta: Kjo është opozita e vërtetë

Blogu i Udhëtarit

Media serbe: Beogradi “ngrin marrëdhëniet me Gjermaninë dhe kërkon “shpëtim” te Franca. – Ja detajet nga vizita më e rëndësishme e Vuçiçit në 35 vitet e fundit, si po armatoset Serbia nga Parisi me avionë të fuqishëm luftarakë

8 Prill 2024 Nga Marsela SHYTIA Në një moment të vështirë për Serbinë, presidenti Aleksandër Vuçiç duket se po kërkon “zgjidhje” për të përmirësuar imazhin e vendit apo edhe për...

/ April 8, 2024